Lets nuffnang

Pengikut..

Friday, January 4, 2013

Air Soya oh Air Soya

Assalamulaikum...

Entry ketidak puas hatian CFSB terhadap suatu minuman iaitu AIR SOYA..padahal air tu x salah pun..yang salah orang yang jual tu..actually semalam kat area umah CFSB ader pasar malam..so balik ofis CFSB n my housemate singgah lah ke tempat itu untuk membeli juadah yang bakal di lantak..

nak di jadikan cerita kami belilah air soya panas kt sebuah gerai nie..tengok gerai pun ok je..bersih...tp yang x bestnye..bila dh minum kami macam kena food poision...serius memg x larat lah..rasenya paling teruk CFSB kot..

Kuar masuk bilek air x tahu lah dekat berapa kali..housemate CFSB yg sorang tu cume sebu perut je..yang sorang lagi kena cirit-birit..CFSB plak muntah +  cirit birit dah mcm orang kena Taun dah rasenye..tp serius memg lembik habis badan nie..

So kepada yang gemar membeli belah di pasar malam..pastikan setiap makanan yang anda beli tu bersih dan di jamin halal..kalu betol2 nak rase bersih better masak sendiri lagi elok...hope korang x kena macam apa yang CFSB kena...renung-renungkanlah dan selamat beramal :)

2 comments:

  1. wak pon nk ucap salam jumat dn selamat tahun baru 2013.. ehHHHee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih wak...sudi lawat blog simple nie :)

      Delete

Let's Nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Link