Lets nuffnang

Pengikut..

Thursday, September 6, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Assalamualaikum..hari ni dh puas menjelajah...so tetibe ternampak stu blog dri HasrulHassan <---cer click... apa yg ader hek??? tuan punye blog ni ajak kite semua ramai2 jdi bloglist dia..tp kepada 200 yg terawal jelah..so kepada mereka2 yang berminat boleh clik link yg aku dh shared tu

adakah aku akan tersenarai dlm blog otai ini??sama2 kite tgu dan saksikan...hehehhe ^_^

notajari -->pra syarat boleh lah lihat di blog beliau...

6 comments:

  1. Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  2. Farhana~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahaha, still kat Ipoh lagi ke?

    ReplyDelete
  3. farisha -> tq..done follow

    lin->x lah skung dh menetap kt senawang...demi mencari sesuap nasi...huuhu

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama
    sambil2 tu
    jom join JOM SINGGAH GIVEAWAY
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  6. datang sini dari segmen yang sama... dan follow

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

Let's Nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Link