Lets nuffnang

Pengikut..

Sunday, August 21, 2011

Tv Commercial..

Assalamualaikum semua...mcm mana hari nie???sume puasa x???hope masing2 berpuasa dgn penuh nikmat yer.. entry kli ni nk citer pasal tv commercial jer...tp jgn slh anggp ok..bnda ni x ader lh kuar kt tv pun...just bt sbb fnal project jer...ok lah ari rabu lepas kt ipoh ni cuti sbb nuzul al-quran..so utk tidak membuang msa yg ada aku ngan budak group aku dh plan nk g shooting

tajuk tok tv commercial kami x glam mana pun.."Save Earth"seiring dengan seruan kan..so plih theme ni pling simple...perjalanan dri umah ke lokasi amik msa 15 mint jer...kt mana???pdang bola ipoh...x kesah lah kt mana skalipun janji keje aku siap n settle...hahaha

ok mula shooting kol 9 pg n habis dlm kol 12 tgah hari...bayangkan dh lah time tu memg panas...masing2 puasa.. so x yh citer lah kan..dahaga tahap x leh nk igt dh...n bru aku tau berlakon tu bukan stu bnda yg mudah.. even ari tu aku just bt 2 scene jer...tp kna take tok scene tu dekat 20 kali...serius pent n sumpah aku x suke jdi pelakon lgi...actually ader 2 scene lgi x hbis...tp sbb mood raye dh membara so aku postpone next scene bt pas cuti rye...


cik director yg serius


penulis skrip yg sempoi..

video

buruk giler muka aku time nie

No comments:

Post a Comment

Let's Nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Link