Lets nuffnang

Pengikut..

Thursday, April 28, 2011

mood editting dtg blek...

x tau lah apasal aku ari ni...tetibe rajin nk edit blog...actually dh start since mlm td sbb bt asgment AI so alang2 ngan ader mood edit blog skali...x edit byak pun just tukar wall paper... back tu purple semula hahahha memg aku obses purple kot... but kali ni guna warna2 pastel mcm menarik... yelah x kan nk gmbr kartoon2 plak kan umur dh tua  shhh!!! tua slow skit... cume umur makin dewasa jer...=P ok lah x ader apa sgt pun... aku cume create header baru... guna teknik simple... adobe photoshop only... simple.. senang.. dan mudah... tp bg yg memg pro guna software ni sure korg bt gempak2 kan.. aku bt yg simple bolah ar... sbb im not the crative person mcm mana aku leh amik course multimedia pun aku x tau... but seriusly aku memg bukan seorg yg kreatif klu untuk exhibition tu sure aku org yg klh dlu... tp klu untuk kpuasan dri sndiri boleh ar...ok jumpe lgi... bye

2 comments:

  1. follow you,. rajin2 la update entry yer saya akan baca selalu :)

    ReplyDelete

Let's Nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Link